Whisky Show London 2018

Nu har äntligen biljetterna släppts till årets stora Whiskyhändelse. Whisky Show London.

Under två dagar sista helgen i september samlas whiskyälskare  från världens alla hörn för att avnjuta goda droppar i trivsam miljö omgiven av likasinnade.

Den stora fördelen med Whisky Show är att man betalar en inträdesbiljett, och sedan är allt på mässan fritt att prova (förutom vissa speciella flaskor som har ett försäljningspris över ca 5000:-. I de fallen kan man köpa till en Dream Dram biljett för att prova dom). Över 600 whiskys finns att välja fritt från.

Mässbiljetter kostar £110 för en dag, och £185 för en två-dagarsbiljett. I priset ingår entré, lunch, provningsglas, en ”dream dram” biljett samt olika mindre Master Classes. Det arrangeras även en hel del spännande större Master Classes. Dessa ingår inte i entrébiljetten.

Du hittar mer information om mässan här: www.whiskyshow.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *